lørdag den 3. november 2007

Madlog.dk - tab dig 25kg på 9 måneder

Det er godt nok tredje gang, at madlog.dk kommer på igang.dk, men det skyldes at det virker. Princippet er enkelt: Spis hvad du har lyst til, hvornår du har lyst til. Spis det samme som andre, samtidigt og sammen med andre. Hvis bare du sørger for at skrive det hele ned præcist på madlog.dk, så får du helt automatisk så meget styr på din mad, at et vægttab bliver nemt. Og ja, man kan godt spise en McFeast burger på McDonald's og tabe sig samtidigt. Hvis du er i tvivl, så se mit før/efter billede og min vægtkurve. Billedet er ikke helt opdateret, da jeg har tabt mig mere siden da. Jeg har fået rigtigt mange andre til at bruge madlog.dk, og alle som har registreret alt, hvad de har spist, har tabt sig.

3 kommentarer:

Lars D sagde ...

Hvis nogen undrer sig over, at der står 25kg, selv om der måske står 30kg andre steder, så skyldes det, at jeg oprindeligt kom til at skrive "tab dig 30kg på 9 måneder" som overskrift. Mit samlede vægttab, siden jeg vejede mest, er på 30kg - men jeg kan kun takke madlog.dk for de 25kg.

Unknown sagde ...

Hej Lars.
Imponerende! Respekt!
Jeg kunne jo kun gøre én ting - melde mig til :-)
Held og lykke fremover.
Helle

Unknown sagde ...

Nåh, jeg troede, at man kunne se, hvem jeg var :-)
Helle fra Jonik/Dancount giver måske lidt mere mening.