torsdag den 29. november 2007

Ny Google Maps til mobilen ved, hvor du er

Google har lavet en ny version af Google Maps til mobiltelefoner, og hvis du har en mobiltelefon, som ikke har indbygget GPS, så kan den alligevel vise nogenlunde, hvor du er. Det gør den ved at den kender mobilmasternes placering. Den nye version har også lavet lidt om på, hvilke taster man skal bruge - brug 1 og 3 til at zoome ind og ud. Hent programmet ved at besøge denne side med din mobiltelefon: http://google.com/gmm

4 kommentarer:

Lars D sagde ...

Jeg har her til morgen afprøvet systemet. Det virker ganske fint med GSM/GPRS, men det virker ikke med 3G. Så hvis man har en 3G telefon, så skal man indstille sin telefon til ikke at bruge 3G.

Ude på landet kan visningen være op til 5-10 km ved siden af, men tæt på en større by øges nøjagtigheden til 1-5km, og inde i København snakker vi en præcision på under 500 meter.

Lars D sagde ...

Imponerende nok, så virker det også når man på en Nokia N93 bruger wifi som forbindelse, i stedet for mobilt internet...

Lars D sagde ...

Se denne video på engelsk for at lære mere om, hvordan man kan bruge det her til at undgå at dø af sult i London.

En meget interessant detalje er: Systemet bliver mere præcist, jo mere man bruger det... så det skal man nok lige have i baghovedet, når man læser mine forrige kommentarer.

Niels Dybdahl sagde ...

Virker desværre ikke med min Nokia 6230i.