tirsdag den 9. juni 2009

Google Sync

Så har Google opgraderet deres synkroniseringssoftware, sådan at adresselisten og kalenderen i din mobiltelefon altid er opdateret med din online kalender hos Google. Princippet er simpelt: Hvis du skriver noget ind i din online kalender eller online adresseliste, så kan du se det på telefonen, og omvendt. Se mere her.

4 kommentarer:

Niels Dybdahl sagde ...

Efter megen besvær er det lykkes mig at få det op at køre på min Nokia N95 (kører Symbian S60).
Det er endnu ikke lykkedes mig at få det til at virke på en Nokia 6230i (kører Symbian S40).
Så må vi se om det virker fornuftigt. Jeg har tidligere prøvet andre systemer til at synkronisere telefonen med Google kalender, men de har alle smadret information i kalenderen.

Lars D sagde ...

Det kører fornuftigt på min Nokia :-) Selv billederne kommer med, så når du vælger et nyt billede i Google Talk, så synkroniseres det automatisk ned i min telefon.

Niels Dybdahl sagde ...

Så nu har jeg prøvet Google sync lidt. Den smadrer lidt information, f.eks hvis jeg har sat en reminder på telefonen og derefter redigerer lidt i begivenheden i Google kalender, så er reminderen væk.
Men man kan vælge ikke at synkronisere telefonremindere og så er det problem væk.
Så umiddelbart ser det lovende ud, hvis man har en nyere telefon. Det er også smart at ens kontakter i Google mail og i telefonen er synkroniserede. Så har man automatisk backup af kontakterne.

Mikael Rasmussen sagde ...

Kan ikke få det til at virke med apps, så jeg bruger goosync til min N95 (gratis hvis man kan nøjes med en kalender, og ikke andre data), og så har jeg fået en android. Den håndterer og synkroniserer ALT (mail, kalender, kontakter, latitude, talk), og så holder den øje med mine øvrige IMAP mailkonti, hvis jeg ønsker det.

Det er en dejlig maskine, hvis man bruger mange Google produkter :-)